‘Jij zou toch nooit meer naar de Negenmaandenbeurs?’. Die uitspraak heb ik inderdaad regelmatig gedaan! Maar tijden veranderen en ik was toch wel weer nieuwsgierig… Maandenlang prijkte deze dag in mijn agenda en ik keek er, tegen mijn eigen verwachting in, enorm naar uit… Niet per se naar de drukte, het rondsjouwen met een trolley of de reistijd, maar wél naar het superleuke programma van de bloggerstour. De Negenmaandenbeurs 2019! Ik moest de bloggerstour helaas afzeggen omdat griep roet in het eten gooide, maar ik vertel je vandaag wel wat er allemaal te zien en te doen is. En wat ik dus allemaal moest missen… Gelukkig zijn er ook veel leuke acties beschikbaar voor de thuisblijvers! Lees je mee over onder andere geboortekaartjes van Hema, zonbescherming van Zwitsal, de nieuwe babycollectie van Kruidvat en de ZwangerHap app van het Voedingscentrum?

‘Jij zou toch nooit meer naar de Negenmaandenbeurs?’

Februari 2016, op dat moment ben ik net over de helft van mijn eerste zwangerschap. ‘Zullen we of zullen we niet?‘, vraag ik m’n moeder als ik aankondigingen zie van de Negenmaandenbeurs. We twijfelen nog een beetje, maar als ik een week voor de beurs een leuke aanbieding op Facebook tegenkom, besluiten we toch te gaan. We kopen VIP-kaarten en dat blijkt een schot in de roos. Eerder al zijn we samen naar de Huishoudbeurs geweest en kwamen we tot de conclusie dat dat écht niet ons ding is. Lees: we zaten binnen een kwartier in de trein richting het centrum om een terrasje te pakken. We houden ons hart vast voor de Negenmaandenbeurs, maar hebben een gezellige dag. Bijkomend voordeel is dat we met die VIP-kaarten regelmatig even kunnen loungen, onze gekochte spullen in de garderobe kunnen dumpen en daardoor een hele relaxte dag hebben. Maar eerlijk is eerlijk, als we vervolgens weer de trein in moeten, zeg ik dat ik nóóit meer naar de Negenmaandenbeurs ga. Een keer is meer dan genoeg! ‘Jij zou toch nooit meer naar de Negenmaandenbeurs?‘… Dat dacht ik ook, maar look who’s talking now!

Negenmaandenbeurs 2019 zwanger throwback 39 weken - Mama's Meisje blog

Toch naar de Negenmaandenbeurs 2019

Suus werd geboren, ik startte met Mama’s Meisje en de rest is geschiedenis. Om jullie als blogger optimaal op de hoogte te houden van alle nieuwe releases, trends en producten én om mijn eigen gezicht te laten zien bij verschillende merken en bedrijven, besloot ik toch naar de Negenmaandenbeurs 2019 te willen gaan. Toen ik een berichtje ontving van Marije met de vraag of ik zin had om mee te gaan met de bloggerstour over de Negenmaandenbeurs, was ik gelijk enthousiast. Wauw, wat tof om hierbij te mogen aansluiten! Bloggers Fleur en Miriam hebben er heel wat uren werk in gestoken om deze bloggerstour op te zetten, waarvoor veel dank! Maar karma is a bitch, want niet alleen werd ik ziek tijdens de Mama Jurydag (waarover zo meteen meer), ik moest óók verstek laten gaan tijdens de bloggerstour. Hoewel ik zelf nog niet zeker weet of ik één dezer dagen alsnog in de RAI in Amsterdam te vinden ben, laat ik je in deze blog wél zien en lezen wat er allemaal te doen is op de Negenmaandenbeurs 2019!

Negenmaandenbeurs app

Een handige toevoeging aan je Negenmaandenbeurs bezoek is de Negenmaandenbeurs app! In deze app vind je een plattegrond, kun je een routeplanner maken zodat je geen stand mist en zoeken op onderdelen die jij leuk vindt! De stands zijn verspreid over verschillende hallen en aangezien het zwangere brein soms wat warrig kan zijn (tenminste, dat was dat van mij wel), is deze app erg prettig voor je bezoekje aan de Negenmaandenbeurs 2019. Meer informatie vind je hier.

Negenmaandenbeurs 2019 negenmaandenbeursapp app - Mama's Meisje blog

Uitreiking van de Baby Innovation Award

Tijdens de bloggerstour op de Negenmaandenbeurs 2019 stond als eerste punt op de agenda het bijwonen van de uitreiking van de Baby Innovation Award. Dit is een heel belangrijk en groot jaarlijks terugkerend evenement in de babybranche, dus je kunt je voorstellen dat de genomineerden vol spanning zaten. Tijdens de Mama Jurydag (waar ik het net over had) testen een groep moeders alle genomineerden, dit telt ook mee in de uiteindelijke beoordeling. Per categorie waren er vele inzendingen en genomineerden, maar er kan er maar één de winnaar zijn. Dit zijn geworden:
– Categorie Mobility: Fietsstoeltje Qibbel Air
Categorie Travel & Safety: Minisling van Minimonkey
Categorie Feeding: Philips Avent Anti-Colic voedingsfles
Categorie Care: Nunki lakentje van Fedde&Kees
Categorie Furniture & Deco: Kinderstoel Lemo Chair van Cybex
Categorie Toys & Gifts: Babyskelter Berg Go2 van BERG Toys
Categorie Green: Biobuddi Bumba in the Far West
– Categorie Design: Quinny Hubb kinderwagen
Meer informatie over de uitreiking van de Baby Innovation Award vind je hier.

Nieuw bij HEMA: geboortekaartjes!

Wie is er nu geen fan van HEMA? Ik in ieder geval wel en ik shop er dan ook graag én regelmatig voor mezelf en de kinderen. De baby-afdeling is vanaf nu helemaal duurzaam, met items gemaakt van biologisch katoen. Maar het leukste nieuwtje dat nu verkrijgbaar is bij HEMA, zijn geboortekaartjes! En ze zijn leuk, want ik kon het uiteraard niet laten om een blik te werpen op de website. Als bezoeker van de Negenmaandenbeurs 2019 krijg je een gratis slab als je je registreert bij de HEMA stand, maar op=op!

Negenmaandenbeurs 2019 HEMA geboortekaartjes - Mama's Meisje 2019

Pampers Pure Protection luiers

Heb jij de nieuwe Pampers Pure Protection luiers al gespot? Ik nog niet, maar door alle berichtgeving rondom de Negenmaandenbeurs 2019 weet ik nu van hun bestaan. Deze luiers bevatten 0% parfum, chloorbleekmiddelen en latex, en garanderen 100% droogheid van Pampers. Ze zijn ook dermatologisch getest voor je baby’s gevoelige huid. Bovendien zijn Pampers Pure Protection luiers gemaakt met 100% gecertificeerde duurzame energie en hun absorberende kern is samengesteld uit verantwoord verkregen cellulose. Ik zet ‘m op mijn lijstje voor de volgende grote luiertest!

Negenmaandenbeurs 2019 Pampers Pure Protection - Mama's Meisje blog

Difrax: limited edition fopspeen

Naast speentjes, flessenborstels, bijtringen en vele andere babyverzorgingsartikelen, staat Difrax natuurlijk het meest bekend om hun S-fles. Een fles die wij bij beide dames naar volle tevredenheid gebruik(t)en. Recentelijk zijn er al hele leuke nieuwe uitvoeringen van de S-fles gekomen, namelijk in pastelkleuren! Daarnaast is er een unieke Negenmaandenbeurs 2019 fopspeen ontworpen. Deze limited edition fopspeen is op de beurs verkrijgbaar voor €1. Tevens is er een beursaanbieding voor de S-flessen, namelijk 2 stuks voor €15. Difrax is te vinden in het Wehkamp hoekje, waar je ook heerlijk kunt uitrusten!

Analyse Me Baby: een DNA-kit voor je baby.

De Negenmaandenbeurs 2019 was het startschot voor Analyse Me Baby: een DNA-kit voor je baby. Maar hoe werkt dat dan precies? Door een DNA-kit te bestellen via de website, kun je jezelf of andere ouders (origineel kraamcadeau!) trakteren op een DNA-analyse van je baby. Je ontvangt een kit en met het bijgesloten wattenstaafje kun je wat wangslijmvlies afnemen bij je kleintje. Daarna stuur je dit terug naar Analyse Me Baby en zij gaan het DNA checken op 5 verschillende punten. Binnen drie tot vier weken na ontvangst staan er in de beveiligde online omgeving van Analyse me een persoonlijke video, een uitgebreid rapport en een oorkonde klaar met alle info over jouw kleintje. Ik ben hier ontzettend benieuwd naar!

Babykledinglijn van Bambino bij Kruidvat

Saar Koningsberger presenteerde tijdens de opening van de Negenmaandenbeurs 2019 haar eigen exclusieve babykledinglijn van Bambino bij Kruidvat. En deze is leuk, mama’s! Pyjama’s, broekjes, rompers, sokjes, doeken en slaapzakjes in allerlei toffe kleuren en prints. Natuurlijk met het comfort en de kwaliteit die we van Bambino gewend zijn. Zo zweer ik bij de sokjes van Bambino en werd ik helemaal enthousiast van het zien van de live-video’s van blogcollega’s op Instagram! Comfortabele joggingbroekjes, items met origami dieren zoals olifanten en dino’s, streepjes met gele accenten, items in grijs, okergeel en roze en last but not least PANTERPRINT! Daar wordt deze Panter Annie dus héél erg blij van ;) Je kunt de items makkelijk onderling combineren, mix en match maar raak! Deze exclusieve babycollectie is vanaf nu verkrijgbaar op de stand van de Negenmaandenbeurs 2019, online en ligt vanaf 26 februari in de winkels, waarbij geldt: OP = OP! Dat wordt rennen!

Negenmaandenbeurs 2019 Kruidvat Bambino baby collectie Saar Koningsberger - Mama's Meisje blog

Kruidvat Beurstas

Als je dan toch bij Kruidvat in de buurt bent, laat je oog dan even vallen op de Kruidvat Beurstas! Deze heeft een waarde van €48, maar kost slechts €5. De Kruidvat Beurstas bevat onder andere een Revolution Mascara, kam en borstel, warmtelepel, billendoekjes, Bambino sokjes, een ijzertekort zelftest, leuke mijlpaalkaarten en nog veel meer!

Bulbby

Alle aanwezige bloggers van de bloggerstour werden verrast met een heuse gepersonaliseerde sporttas! De rugzak en koffer die ik er eens voor Suus en Niene mocht uitkiezen, gebruiken wij hier regelmatig en ze zien er nog steeds als nieuw uit. Daarom is het echt een aanrader om bij Bulbby op de Negenmaandenbeurs 2019 te gaan kijken!

Negenmaandenbeurs 2019 Bulbby gepersonaliseerde koffer en rugzak - Mama's Meisje blog

Wehkamp: zij lanceren een eigen babycollectie!

Dan een leuk nieuwtje van Wehkamp: zij lanceren een eigen babycollectie! Deze eerste eigen babycollectie van Wehkamp draagt de naam ‘Beasty‘ en bevat onder andere monddoekjes, swaddles, hydrofiele luiers, washandjes, een slaapzak, badcape, hydrofiele deken en een pyjama, boxpak en rompertje. Dat allemaal in wit met zwarte dierenprintjes, erg schattig en leuk voor zowel meisjes als jongens! Speciaal voor bezoekers van de Negenmaandenbeurs is de limited edition Beasty bandana ontworpen. Alle bezoekers van de Wehkamp stand krijgen deze bandana cadeau. De items uit de babycollectie zijn verkrijgbaar in maat 50 t/m 86. Tijdens de lancering op de Negenmaandenbeurs kun je extra voordelig kennismaken met deze nieuwe babycollectie van Wehkamp. Er gelden kortingsprijzen, maar ook als je niet naar de Negenmaandenbeurs gaat kun je hiervan profiteren via de website van Wehkamp! Ben je in de buurt van de Wehkamp stand, ga dan zeker even kijken, want je maakt ook nog kans op een newborn shoot!

Negenmaandenbeurs 2019 Wehkamp babycollectie babykleertjes beasty collectie baby - Mama's Meisje blog

Strong Babies

Dagelijks overlijden er in Nederland 2 baby’s door vroeggeboorte en ondervinden 10 baby’s per dag blijvende gevolgen. Vroeggeboorte is de grootste doodsoorzaak onder kinderen en om deze aantallen te verlagen zet Strong Babies zich in. Zij zamelen geld in voor wetenschappelijk onderzoek. Wil jij je steentje bijdragen? Dat kan door eenmalig of maandelijks te doneren via deze website.

Thule op de Negenmaandenbeurs 2019

Natuurlijk hebben we zelf hele goede ervaringen met Thule, aangezien we een duo kinderwagen van Thule Sleek mochten testen en deze besloten aan te schaffen! Ook Thule staat op de Negenmaandenbeurs 2019, zodat je zelf alle modellen van Thule kunt testen, voelen en aanraken ;) Vanaf mei zijn er nieuwe modellen leverbaar! Xelly Cabau van Kasbergen mocht de nieuwe Black on Black uitvoering van Thule lanceren. En die is prachtig!

Negenmaandenbeurs 2019 Thule Sleek duo kinderwagen - Mama's Meisje blog

C&A

C&A presenteert haar nieuwe collectie voor baby’s, peuters en kleuters tijdens de Negenmaandenbeurs 2019. En die is geheel gemaakt van Bio Cotton! Niet alleen fijn voor je kleintje, maar ook voor de wereld om hem of haar heen. Er geldt een hele fijne aanbieding tijdens de beurs: 2 Bio Cotton rompers voor €5. Heb je die leuke printjes gezien? Rennen naar de stand van C&A!

Negenmaandenbeurs 2019 C&A rompers baby collectie bio cotton duurzaam - Mama's Meisje blog

ZwangerHap: de nieuwe app van het Voedingscentrum

Nóg een lancering tijdens de Negenmaandenbeurs 2019, namelijk ZwangerHap: de nieuwe app van het Voedingscentrum. In deze app vind je betrouwbare informatie over wat je wel of juist beter niet kunt eten tijdens je zwangerschap. Ook kun je per week zien hoe je buikbaby groeit, staan er tips in tegen zwangerschapskwaaltjes en krijg je alerts bij veiligheidswaarschuwingen. En deze laatste is zeker niet overbodig, aangezien er regelmatig producten uit de schappen van supermarkten worden gehaald vanwege besmetting of fouten in het productieproces. Meer informatie over de app vind je hier! Nieuwsgierig naar meer leuke apps voor tijdens je zwangerschap? Ik maakte een top 5!

Negenmaandenbeurs 2019 lancering ZwangerHap app Voedingscentrum zwangerschapsapp - Mama's Meisje blog

Drs. Leenarts

Drs. Leenarts heeft binnenkort een paar fijne producten voor mama’s in het assortiment. Namelijk een dagcrème met SPF (zonbeschermingsfactor) en een dag- en nachtcrème in één. Vooral met de eerste ben ik erg blij, aangezien ik sinds de zwangerschap veel last heb van pigmentvlekken in mijn gezicht. De nieuwe producten zijn vanaf maart verkrijgbaar bij de Etos.

Gratis de beugel van je kinderwagen laten graveren bij Joolz

Voordat we onze nieuwe duo kinderwagen kochten, maakte ik met veel plezier gebruik van onze Joolz Day. Op de Negenmaandenbeurs 2019 kun je gratis de beugel van je kinderwagen laten graveren bij Joolz. Even die beugel meenemen dus! En anders kun je er eentje kopen op de Negenmaandenbeurs en ik zag via social media allerlei mooie kleurtjes voorbij komen…

Aerosleep & Aeromoov

De matrassen van Aerosleep zijn gemaakt van een bepaald materiaal waardoor je kindje gewoon kan blijven ademen wanneer hij of zij zich op de buik draait. Op de Negenmaandenbeurs kun je bij de stand van Aerosleep meer informatie inwinnen over dit systeem en de veiligheid! Daarnaast richt Aeromoov zich op onderweg zijn, onder andere met hun snel in- en uit te klappen campingbed. Je wordt zelfs uitgedaagd een nieuw record te vestigen!

Negenmaandenbeurs 2019 sfeerafbeelding - Mama's Meisje blog

Poppiez

Poppiez bedacht een soort hangmatje waardoor je je kindje niet langer in de Maxi-Cosi mee hoeft te nemen als je boodschappen gaat doen. Hallo genoeg ruimte! Dit hangmatje hang je in het winkelwagentje, waardoor je je kindje alsnog veilig kunt vervoeren. Via Instagram zag ik dat Poppiez tijdens de Negenmaandenbeurs 2019 iedere dag een hangmatje weggeeft!

Quinny Hubb: een duo kinderwagen

Tijdens de Negenmaandenbeurs 2019 won dit knappe staaltje design een Baby Innovation Award. Ik heb het over de Quinny Hubb: een duo kinderwagen! Bij de Quinny stand kun je zelf een testrondje maken en natuurlijk ook alle andere modellen van Quinny bekijken.

Herobility

Een tijdje geleden kreeg ik een fijn pakketje van Herobility toegestuurd. Dit merk kende ik toen nog niet zo lang, maar inmiddels gebruiken wij de flessen en drinkbekers regelmatig. Niene kan de tuitbeker goed zelf vasthouden en ook de mooie roze thermoskan gaat mee in de luiertas tijdens uitjes! Ik vind Herobility een voorbeeld waarbij duurzaamheid en design samenkomen. En daar word ik erg blij van!

Negenmaandenbeurs 2019 Herobility - Mama's Meisje blog

De Kleine Keuken: verantwoord snoepen

Verantwoord snoepen: een onderwerp waar ik als afgestudeerd diëtist erg in geïnteresseerd ben! De producten van de Kleine Keuken zorgen ervoor dat ik mijn kleintjes met een gerust hart iets lekkers kan voorzetten. En ze hebben een leuke beursactie: 5 producten + een tas voor €10! Even shoppen dus als je op de Negenmaandenbeurs 2019 bent ;)

Maxi-Cosi

De Negenmaandenbeurs 2019 is hét moment om de nieuwste mogelijkheden op het gebied van vervoer bij Maxi-Cosi te ontdekken. Wist je dat Maxi-Cosi nu een veilige manier heeft zodat je je reiswieg in de auto kunt vervoeren? Ook kun je de nieuwe Maxi-Cosi Titan bewonderen: een autostoel die meegroeit met je kindje en daarmee geschikt is in de leeftijd van 9 maanden tot 12 jaar. Aangezien wij toevallig net in de oriëntatiefase zitten voor een nieuwe autostoel, ga ik me hier eens in verdiepen!

Zeeman: ik ben fan!

Inmiddels weten jullie wel dat ik groot fan ben van Zeeman! Vooral de nieuwste babyfolder vind ik fantastisch en ik krijg er instant rammelende eierstokken van. Op de Negenmaandenbeurs 2019 kun je items uit die nieuwe folder verwachten. Nog leuker? Je kunt een gratis romper ophalen als je die eerst aanvraagt via deze website.

Negenmaandenbeurs 2019 Zeeman baby collectie babyfolder gratis romper - Mama's Meisje blog

Tiny Love

Hoewel ik zelf de voorkeur geef aan matching speelgoed met m’n interieur, grijpen mijn meiden liever naar de felgekleurde dingen die ik heb weggestopt in de speelgoedla. Tiny Love heeft een superleuk assortiment van speelgoed, speelkleden, babygyms, boxmobielen en noem het maar op. Zeker een kijkje waard!

Nieuwe printjes van Dooky

Met de producten van Dooky hebben wij al goede ervaringen zoals je hier kunt lezen. Op de Negenmaandenbeurs 2019 kun je de nieuwe printjes van Dooky uitgebreid bekijken!

Negenmaandenbeurs 2019 Dooky nieuwe collectie autostoelhoezen covers - Mama's Meisje blog

With a Touch of Rose

Bij With a Touch of Rose kun je terecht voor alles op het gebied van draagdoeken, lekker slapen en fijne producten voor onderweg!

Organix: no nonsense knijpfruit

Knijpfruitjes, die vind ik ontzettend handig voor onderweg. En het is helemaal fijn als ze écht niets anders dan fruit bevatten, zeker met het oog op het dieet van Suus. Bij de stand van Organix kun je onder andere no nonsense knijpfruit, rijstwafels, ‘chips’, koekjes en fruithapjes kopen.

Woezel en Pip Baby Boetiek

De vrolijkste vriendjes uit de Tovertuin: wie wordt daar nou niet heel blij van? Mijn kinderen in ieder geval wel en ik nog meer sinds de komst van de nieuwe Woezel en Pip Baby collectie. Die inmiddels flink is uitgebreid en al dat nieuws kun je bewonderen in de Woezel en Pip Baby Boetiek op de Negenmaandenbeurs 2019! Ik ben dus echt in loveee met al die schattige pastelkleurtjes…

Negenmaandenbeurs 2019 sfeerafbeelding 2 - Mama's Meisje blog

Nijntje

Nijntje, daar ben ik als kind mee opgegroeid en nu zie ik hoe mijn eigen kinderen genieten van de verhaaltjes geschreven door Dick Bruna. Daarom kan Nijntje natuurlijk niet ontbreken op de Negenmaandenbeurs 2019! Welk boekje is jouw favoriet om voor te lezen?

LIEF Lifestyle

De kleding en accessoires van LIEF lifestyle zijn op de Negenmaandenbeurs 2019 te vinden bij Wehkamp! Wist je dat je deze items daar ook online kunt bestellen?

Tripp Trapp stoel: Serene Pink

Als meisjesmama ging mijn hart wel iets sneller kloppen van de nieuwe kleur van de Tripp Trapp stoel: Serene Pink. Wauw! Maar naast deze nieuwe variant van, naar mijn mening, de beste kinderstoel is er nog veel meer te bekijken bij de stand van Stokke op de Negenmaandenbeurs 2019!

Negenmaandenbeurs 2019 Stokke Tripp Trapp Serene Pink - Mama's Meisje blog

Nieuwe bekers van Nuby

Ken jij de drinkbekers van Nuby al? Ik nog niet, maar ik ben vooral erg benieuwd naar de nieuwe bekers van Nuby gemaakt uit Tritan™ van Eastman. Tritan™ is een duurzaam, doorzichtig en geurloos materiaal, is BPA-vrij en kan in de vaatwasser. De bekers komen in leuke designs en daarnaast heeft Nuby hele mooie aanbiedingen speciaal voor de Negenmaandenbeurs 2019!

Zonbescherming van Zwitsal

Met de zachte luiers en de natuurlijke babyverzorgingslijn (Naturals) van Zwitsal heb ik inmiddels uitgebreid kennis gemaakt. Nieuw in het assortiment is waterresistente zonbescherming van Zwitsal en op de Negenmaandenbeurs 2019 kun je deze producten zelf testen! Vanaf 11 maart is deze nieuwe lijn van Zwitsal verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat, bol.com, PLUS, Jumbo, Albert Heijn, Poeisz, Wehkamp en Plein.

Kinderstoel van Cybex

De kinderstoel van Cybex won een Baby Innovation Award tijdens de Negenmaandenbeurs 2019! Daarnaast kun je in de stand ook de autostoelen en kinderwagens van dit mooie merk bewonderen.

Negenmaandenbeurs 2019 CYBEX Z-line Modularsystem - Mama's Meisje blog

Koko Noko: gratis romper

Ook Koko Noko staat op de Negenmaandenbeurs 2019 en als je een bezoekje brengt aan hun stand, dan ontvang je een gratis romper! Ook hebben ze speciale kledingsetjes ontworpen die alleen verkrijgbaar zijn op de Negenmaandenbeurs.

Ondanks dat ik zelf niet aanwezig was, heb ik toch geprobeerd een leuk overzicht te maken met nieuwtjes en tips! Welke nieuwe items vind jij het leukst? En breng jij een bezoekje aan de Negenmaandenbeurs 2019? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence