Goed nieuws voor alle Zeeman fans: de nieuwe Zeeman babyfolder, bomvol babyfashion voor het voorjaar, is uit! Een blik op de nieuwe babycollectie van Zeeman zorgt voor instant zin in de lente, kijk maar mee! Ook verklap ik alvast iets heel leuks…

Nieuwe babycollectie bij Zeeman

Twee keer per jaar verschijnt ie: de nieuwe babycollectie van Zeeman. De Zeeman babyfolder is echt een bewaarexemplaar: alles komt in gedeelten en verspreid over een bepaalde periode binnen! Ben je benieuwd wat je de komende tijd kunt verwachten bij Zeeman? De nieuwe folder met babykleertjes van Zeeman loopt van begin februari tot begin mei en iedere maand komen er nieuwe items binnen in de winkels. Zeeman meldt het zelf al in haar folder: ze krijgen vaak nieuwe kleertjes binnen en ze zijn altijd snel uitverkocht. Let op: je kunt het beste zelf een folder ophalen in de winkel óf bekijken via de website van Zeeman. Het handigst is om je aan te melden voor de nieuwsbrief, op die manier krijg je wekelijks een mailtje met daarin heel overzichtelijk vermeld welke artikelen er komende week in de winkel liggen. Zo grijp je hopelijk niet mis! Niet alle items staan in onderstaand overzicht, dus voor een compleet overzicht en bijbehorende prijzen raad ik je aan om de website, folder of (t.z.t.) de winkel te raadplegen.

Vanaf begin februari verkrijgbaar: accessoires

Wauw, wat een leuk thema hebben de stylisten van Zeeman aan de eerste serie uit de nieuwe babycollectie gegeven! Deze accessoires hebben een jungle thema en er zijn leuke details die terugkomen in de hele lijn. Denk aan aankleedkussenhoezen, opbergmandjes, fotolijstjes met toffe illustraties, een vloerkleed, knuffels en rammelaars én bijbehorende cadeautasjes.

collage 1 Zeeman babyfolder babycollectie accessoires kinderkamer babykamer folder voorjaar 2019 baby - Mama's Meisje blog

Zeeman folder baby babyfolder babycollectie accessoires jungle dieren thema babykamer februari 2019 - Mama's Meisje blog

Vanaf begin februari verkrijgbaar: schattige diertjes en stipjes

In combinatie met bovenstaande accessoires kan een kledinglijn met de schattige diertjes en stipjes natuurlijk niet uitblijven. Ik ben verliefd op de hydrofiele doeken en het broekje met panterprint! Helaas niet in de maat van Niene. Deze en meer Just Born items zijn verkrijgbaar in maat 50 tot 68.

collage 1 babycollectie babyfolder zeeman begin februari baby folder babykleertjes dieren - Mama's Meisje blog

Zeeman babyfolder begin februari baby folder babycollectie voorjaar 2019 - Mama's Meisje blog

collage 2 babycollectie babyfolder zeeman begin februari baby folder babykleertjes dieren mamas meisje blog

Vanaf begin februari verkrijgbaar: legergroen

Voor de iets grotere jongens en meisjes zijn er vanaf begin februari hele toffe items verkrijgbaar in onder andere legergroen. Voor mijn meisje wil ik zeker de geblokte legging en het koraalkleurige tuniekje bemachtigen. Als ik een jongensmama was, dan was ik echt op een holletje naar Zeeman gegaan voor het gestreepte shirt in legergroen en de sweater met kameleon print. Té leuk! Deze en andere items zijn verkrijgbaar in maat 68 tot 86.

collage 1 baby folder babyfolder babycollectie zeeman maat 68 86 voorjaar 2019 begin februari - Mama's Meisje blog

Folder Zeeman babycollectie babyfolder baby folder vanaf maat 68 begin februari - Mama's Meisje blog

collage 2 baby folder babyfolder babycollectie zeeman maat 68 86 voorjaar 2019 begin februari - Mama's Meisje blog

Vanaf eind februari verkrijgbaar: zwart & wit

Deze sets in zwart & wit zijn uitermate geschikt als babyshower gift voor mama’s die het geslacht een verrassing laten. Met de verkrijgbare textielstiften kunnen de ouders na de geboorte de gegevens op de witte romper invullen! Deze en meer Just Born items zijn verkrijgbaar in maat 50 tot 68.

collage 1 Zeeman babyfolder babycollectie zwart wit baby folder - Mama's Meisje blog

Eind februari Zeeman babyfolder baby folder just born zwart wit babycollectie - Mama's Meisje blog

Vanaf eind februari verkrijgbaar: voor stoere jongens

De combinatie van legerprint en denim is echt hip voor stoere jongens, maar de legergroene trui met tekst was zéker in mijn winkelmandje beland! Deze en andere items zijn verkrijgbaar in maat 68 tot 86.

collage Zeeman babyfolder baby folder babycollectie eind februari voorjaar 2019 jongenskleding jongens - Mama's Meisje blog

Zeeman folder babyfolder baby jongenskleding eind februari - Mama's Meisje blog

Vanaf eind maart verkrijgbaar: voor schattige meisjes en jongens

Kijk nou: dit is toch té lief voor schattige meisjes? Jammer joh, dat Niene dit niet meer past. Ik ben verliefd op alles ;) Ook de kleuren voor de jongens vind ik erg leuk. Deze en meer Just Born items zijn verkrijgbaar in maat 50 tot 68.

collage 1 zeeman babyfolder maart babycollectie baby folder 2019 - Mama's Meisje blog

afbeelding zeeman babyfolder maart babycollectie baby folder 2019 - Mama's Meisje blog

collage 2 zeeman babyfolder maart babycollectie baby folder 2019 - Mama's Meisje blog

Vanaf eind maart verkrijgbaar: hoedjes en haarbandjes

De panterprint haarbandjes zijn een musthave voor Panter Annie’s in de dop. Need I say more? Deze en meer accessoires zijn verkrijgbaar in de volgende maten:
– haarband: one size
– zonnehoed: 48-50 cm
– pet: 46-50 cm

collage 1 accessoires zeeman babyfolder babycollectie pet zonnehoed haarband

Zeeman babyfolder babycollectie accessoires haarbandjes pet haarband zonnehoed - Mama's Meisje blog

Vanaf eind maart verkrijgbaar: denim & roze

Oh, deze items in denim & roze zijn echt ontzettend leuk! De roze trui met witte stippen: lovely! En dat spijkerjasje: wil ik! Deze en andere items zijn verkrijgbaar in maat 68 tot 86.

collage 1 Zeeman babyfolder roze meisjeskleding babykleding babycollectie baby folder 2019 - Mama's Meisje blog

afbeelding Zeeman babyfolder roze meisjeskleding babykleding babycollectie baby folder 2019 - Mama's Meisje blog

Vanaf begin april verkrijgbaar: summer vibes

Van deze pagina krijg ik instant summer vibes. Ik denk dat het komt door de kleurencombinaties en de leuke prints. Deze en andere items zijn verkrijgbaar in maat 68 tot 86.

afbeelding Zeeman babyfolder baby folder babycollectie voorjaar 2019 verkrijgbaar april meisjes jongens kleding budget - Mama's Meisje blog

Vanaf begin mei verkrijgbaar: Nijntje

Nijntje, wie vindt dat nou niet leuk? Hier zullen vast een heleboel newborn mama’s (to be) erg blij van worden! Deze en meer Just Born items zijn verkrijgbaar in maat 50 tot 68.

afbeelding Zeeman babyfolder babycollectie nijntje zwart wit baby folder slaapzak muts slab romper - Mama's Meisje blog

Vanaf begin mei verkrijgbaar: zin in de zomer!

Als het dit jaar net zulk tropisch weer wordt als in mei vorig jaar, dan zijn deze zwemaccessoires meer dan welkom. Zin in de zomer! Deze en andere items zijn verkrijgbaar in maat 68 tot 86.

Zeeman folder babyfolder babycollectie baby zomer 2019 zwemset uv zwembad strandset - Mama's Meisje blog

Houd Mama’s Meisje in de gaten…

Wauw, wat een bomvolle en supertoffe babyfolder heeft Zeeman weer uitgebracht! Ben jij, net als ik, helemaal enthousiast geworden na het zien van de Zeeman babyfolder? Houd Mama’s Meisje in de gaten, want aan het eind van deze maand volgt iets heel leuks…

Welk item uit de Zeeman babyfolder ga jij zeker scoren? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1