Toen ik gister door de folders bladerde, vond ik iets leuks bij Lidl. Deze tip wil ik natuurlijk niet voor mezelf houden, vandaar dat ik ‘m met jullie deel op de blog.  Vanaf donderdag hebben ze weer leuke baby- en kinderkleding bij Lidl in de aanbieding en ik zette de leukste items op een rijtje. Kijk je mee?

Kinderkleding bij Lidl

Bij de vorige folderaanbieding met kinderkleding bij Lidl heb ik een hele lading besteld voor Suus. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de kleding en trek het haar vooral aan als ze naar de opvang gaat. De kleding van Lidl is low budget, ziet er leuk uit en kan tegen een stootje. Ideaal dus voor een dagje spelen op het kdv. Mocht er iets vies worden dan laat het zich goed uitwassen en gaat er iets kapot, dan is het erg fijn dat ik niet zoveel geld kwijt was aan deze items. Natuurlijk vind ik het ook belangrijk dat Suus er leuk uit ziet bij de opvang en dat lukt echt goed met de items van Lidl. Je zou bijna denken dat ik aandelen heb of gesponsord word om dit te schrijven, maar niets is minder waar. Hier spreekt een tevreden klant! Het enige minpuntje vind ik de rompers. Die zijn vrij wijd en rekken erg uit. Maar misschien zijn er mensen met andere ervaringen? Ben je mama van een babymeisje of -jongen óf expecting? Het bekijken van de babykleertjes is geheel op eigen risico :P

Lupilu bij Lidl vanaf maat 86

Voor de grotere jongens en meiden (van maat 86 tot 116) zijn er verschillende items zoals sokken, truien en joggingbroeken verkrijgbaar. Ideaal met deze winterse taferelen. Ik heb mijn oog laten vallen op deze gebreide jurkjes (€7,99) en handige thermomaillot (€2,99).

Kinderkleding bij Lidl ervaring review beoordeling

Voor de jongens zag ik een stoere winterse trui (€8,99), maar er zijn nog veel meer items beschikbaar! Ook altijd handig: sokken (€3,99)… Die verdwijnen bij ons op mysterieuze wijze (vaak één van de twee), herkenbaar?

LIDL kinder en babykleding december 20171

MAMA MUSTHAVE: BETAALBARE POSITIEKLEDING VAN LIDL!

Lupilu voor baby’s bij Lidl

Voor de allerkleinsten (maat 50 t/m maat 92) zijn er broekjes, rompers, slofjes en o.a. deze leuke longsleeves verkrijgbaar (€4,99 per 2-pak). Neem zeker even een kijkje op de website want er is nog veel meer!

Lupilu voor baby's bij Lidl

Wat me deze keer wel opvalt is dat er voor meisjes meer variatie is. Zo staan ook bij de babykleertjes van Lupilu schattige jurkjes voor babymeisjes (€6,99) en maillots (€1,99) in de folder:

LIDL kinder en babykleding december 20173

Tip: je hoeft niet per sé te wachten tot deze items a.s. donderdag in de winkel liggen. Via de webshop zijn de meeste items nu al te bestellen. Ik heb dit tot nu toe iedere keer gedaan en altijd netjes de bestelde kleertjes binnen gekregen. Ook staan er nog items van eerdere folders in de webshop. Ik bestelde er deze keer een skibroek bij (€9,99) voor Suus. Ideaal met buitenspelen in de sneeuw! Maar het allerleukst heb ik natuurlijk voor het laatst bewaard. Want kijk deze leuke vestjes (€8,99), longsleeves (€3,49) en broekjes (€8,99) eens? Helemaal hip, want grof gebreid is echt van nu! En dat voor zo’n leuk prijsje. Ik heb mijn winkelmandje alweer volgegooid (sorry not sorry)…

babykleding Lupilu

Ga jij een kijkje nemen op de website van Lidl? Heb je eerder kinderkleding bij Lidl gekocht en hoe zijn jouw ervaringen hiermee? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter

Liefs Karin