Ennnn er is weer een week voorbij! Niet normaal hoor, zo hard als deze derde zwangerschap voorbij vliegt… Vandaag ben ik 19 weken zwanger en laat ik jullie de schattige babykleertjes zien die ik ontving van Sophie de Giraf. Ook vierden we Oud & Nieuw en kickte de vermoeidheid maximaal in. Lees je mee?

Oud & Nieuw

Onze plannen voor de kerstdagen stonden al vrij lang van te voren vast. Voor Oud & Nieuw hadden we nog niets in de agenda staan. In eerste instantie was ik al moe voordat de feestdagen goed en wel begonnen en klonk een avondje thuis op de bank mij niet verkeerd in de oren. Maar hoe dichter we bij oudjaarsdag kwamen, hoe meer ik dat eigenlijk maar saai vond. Vervolgens nodigden mijn ouders ons uit en besloten we ’s middags naar Raalte te gaan. Tassen ingepakt, kinderen en hond mee en klaar voor een gezellig feestje! Mijn ouders bakken ieder jaar oliebollen onder de overkapping in de tuin en het was erg leuk, want er waren veel mensen die ik een tijd niet gezien had en de kinderen vermaakten zich ook prima! ’s Avonds kakte ik wel mega in, maar na een powernap op de bank ging het wel weer. We speelden 30 seconds en na twaalven staken de mannen vuurwerk af voor het huis. Al met al vond ik het de vermelding waard dat ik het volhield tot na 01.00 uur. Ik lag in ieder geval voor 01.30 uur in bed en dat vond ik mooi genoeg. Deze mama is moe!

19 weken zwanger sophie de giraf babykleding - Mama's Meisje blog

Sophie de Giraf babykleertjes

Voor mijn gevoel is het nu al twee weken weekend, want ik heb geen idee welke dag het is. Daarnaast vloog de decembermaand voorbij, wat in mijn beleving altijd al zo is maar nu lijkt het echt twee keer zo snel te gaan. Ik bedoel: ik ben alweer 19 weken zwanger, hoe dan?! Natuurlijk gaat het werk gewoon door en deze week werd ik verblijd met iets heel leuks! Ik ontving namelijk een pakket vol Sophie de Giraf babykleertjes, echt té schattig allemaal! Misschien heb je het al gezien; op zowel Facebook als Instagram mag ik ook items weggeven, zodat je jouw kleintje (op komst) binnenkort misschien zelf wel zo’n zoet pakje mag aantrekken. Ik ontving een mutsje, overslag romper, boxpakje, overslag vestje en slofjes en ben erg te spreken over de mooie kleuren en kwaliteit van de stofjes. Alle items zijn in zowel wit, blauw als roze verkrijgbaar en zijn ook superleuk als cadeautje voor een pasgeboren baby’tje! Ga snel naar één van bovenstaande social media kanalen om kans te maken ;)

foto 2 + story - Mama's Meisje blog

Moe!

Het is iets wat ik bij de vorige zwangerschappen heb ervaren en ook deze keer heb ik er ‘last’ van… Ik ben zo verschrikkelijk moe! Met twee kinderen om voor te zorgen, heb ik eigenlijk weinig kans om rustmomentjes te pakken. Huishoudelijk houd ik alles ook het liefst on point want als ik teveel laat liggen, heb ik vooral mezelf ermee. Natuurlijk helpt Erik waar hij kan, maar hij moet ook gewoon werken. En ik? Op sommige dagen lig ik het liefst de hele dag in bed of op de bank en ben ik niet vooruit te branden… Mijn energie is echt ver te zoeken en door de feestdagen is dat alleen maar erger geworden. Ik lag de afgelopen week redelijk vroeg in bed, maar door oud & nieuw werd het weer twee dagen laat. Mijn goede voornemen is dus vooral om de komende tijd eerder naar bed te gaan. Ik heb het geluk dat ik nog lekker slaap, want slapeloosheid is een puntje dat ik wel ken van vorige zwangerschappen en dan is echt het einde zoek. Verder raap ik mezelf overdag gewoon bij elkaar en vaak moet het echt uit mijn tenen komen, maar ik doe het wel. Dus typ ik blogs, draai en vouw wassen, kook eten, rond de administratie voor 2019 af, vermaak en verzorg de kinderen, beantwoord mail, ruim op en doe af en toe een poging om even te zitten met een kop thee. Mijn gevoel zegt dat deze vermoeidheid de komende 1,5 jaar wel aanwezig blijft, dus ik wen er vast aan, haha! Ook ben ik blij dat ik vanaf volgende week begin met ZwangerFit. Op die manier heb ik toch een wekelijks moment om bezig te zijn met deze zwangerschap, want het cliché is helemaal waar. De tijd gaat zo snel, ik vergeet best vaak dat ik ook nog zwanger ben en voel me dan weer een beetje schuldig naar de baby in mijn buik. Die gelukkig met steeds meer minischopjes haar aanwezigheid laat blijken. Ik ben alweer 19 weken zwanger maar voor mijn gevoel weet ik pas een maand dat er weer een kleintje op komst is…

Vloog de tijd voor jouw gevoel ook zo verschrikkelijk snel om? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook en Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1

 

 

 

 

Commerciële content: disclaimer