Een tijdje geleden zag ik op de blog van Marieke een leuke tag. Zij verzamelde de 10 leukste teatopics die aan de theezakjes hangen en maakte er de #10leuksteteatopicstag van. Ik vulde de tag in!

1. Wat was de laatste keer dat jij de slappe lach had? 

Dat was vorig weekend, toen we een nieuwjaarsborrel hadden met de vriendengroep van mijn vriend. We keken een heel grappig filmpje en ik lag in een deuk :D

2. Wat is het ondeugendste wat je vroeger hebt uitgespookt? 

Deurtje bellen scoorde al hoog. Met de andere kinderen uit de buurt gingen we voetballen tegen de flats een paar straten achter ons, ondanks de waarschuwing dat we overlast veroorzaakten. Maar ik denk dat het ondeugendste was dat we onze poppen zelf van nieuwe make-up en kapsel voorzagen. Hoppa, de schaar in het haar en met balpen oogschaduw aanbrengen. Mijn moeder was not amused

3. Welke dag zou je nog weleens willen beleven? 

Dat was de dag in juni 2015 dat we op het vliegtuig naar Curaçao stapten. Of liever de dag erna ;) Heerlijke vakantie hebben we daar gehad, lekker op het strand gelegen en genoten van al het moois dat Curaçao en Aruba te bieden hebben.

4. Wat is het meest bijzondere wat iemand ooit voor je deed? 

Dat mijn ouders mij m’n eerste autootje kado deden voor mijn 21e verjaardag had ik echt nooit durven dromen. Vond ik super bijzonder en voelde op dat moment echt heel verwend!

5. Wat is de meest vreemde plek waar je ooit geslapen hebt? 

Vliegtuig, strand, bus, trein, het zijn geen supervreemde plekken. Maar daar slaap ik ook liever niet haha.

6. Wat is jouw meest dierbare plek op aarde? 

Curaçao!

7. Wat is het moeilijkste wat je ooit hebt gedaan? 

Afscheid nemen van een heel dierbare vriendin van de familie.

8. In welke eeuw had je graag willen leven? 

In de tijd van Grease. Leuke tijd lijkt me dat!

9. Hoe ziet jouw perfecte date eruit? 

Die komt in de verste verte niet overeen met de perfecte date zoals Erik ‘m zou willen, maar: met het vliegtuig naar de Malediven, waar een bountywit strand, azuurblauw water en luxe verblijf op ons wacht. Ik hou van tropisch en strand ;)

10. Van welke kleine dingen word jij gelukkig? 

Samenzijn met mijn gezin, gezelligheid met m’n beste vriendinnetjes, als ik iets nieuws kook wat ook nog smaakt, onverwacht een leuk kledingstuk scoren, als het vriest maar de zon schijnt mega, de geur van lente, leuke liedjes op de radio maar het allermeest van Suus!

Leuke tag Marieke! Wil je de teatopic tag ook invullen? Ga dan naar de site van Marieke Blogt voor meer info.

Liefs Karin